De betrouwbare partner voor al uw metaal!

METAALHANDEL HEMERYCK-HEINDRYCKX

Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx in het West-Vlaamse Ruddervoorde is al jaren een betrouwbare partner voor uw metaal. Het werd opgericht door Heindryckx Georges, die op 18-jarige leeftijd met hond en bakfiets oude metalen ging ophalen. Er werd toen gestockeerd bij zijn vader Edward Heindryckx in de Sijslostraat te Ruddervoorde.

In 1957 werd de grond in de Sijslostraat 117 aangekocht.  Vanaf dan werd dit perceel grond gebruikt voor stockage van het oud ijzer. Drie jaar later verhuisde het jonge echtpaar naar de Sijslostraat 117 om zo dicht bij het werk te wonen. Er werd geleidelijk aan overgeschakeld van oud naar nieuw ijzer. In december 1992 zijn Georges en Cyrilla met pensioen gegaan en werd de zaak overgenomen door hun schoonzoon Jef Hemeryck en dochter Annemie Heindryckx.

Op 1 januari 1993 werd de zaak herdoopt tot Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx.  In 2003 werd de zaak uitgebreid met een nieuwe loods en in 2005 werd de zaak een volwaardige B.V.B.A.

Na het overlijden van Jef begin 2012 wordt de metaalhandel Hemeryck-Heindrykx geleid door Annemie Heindryckx en haar zakenvennoot Patrick Hedebouw.  Er wordt nog steeds op dezelfde manier verder gewerkt.  "Snelle en goede service verlenen aan de klanten" was het motto van Jef en dit blijft gehandhaafd.

Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx | Sijslostraat 117 - 8020 Ruddervoorde T 050 27 77 56 |  F 050 28 00 56  | jef.hemeryck@skynet.be